Om mig

Personlighed

Personlighed

Jeg har altid haft en lyst til at lære nye ting. Jeg trives godt i en verden hvor IT har så stor udbreddelse.

Jeg ser IT som en mulighed for at forbedre vores liv, hvis det bruges korrekt.

Jeg mener at der altid skal være retfærdighed til når der er siges og gøres noget. alle har en egetansvar for at det som de laver, kan have en koncekvens.

Erfaring

Jeg har altid leget med computere. og startede i 1982 med den første computer. På den startede jeg med at programmere i basic, og lærte det fundamentale i brugen af computere. Derefter har jeg forsøgt mig med hjemmesider og programmering i diverse sprog, efterhånden som der kom nye programmerings-sprog til. Så jeg har programmeret i HTML, PHP, basic, Pascal men hovedsageligt i Java.

Jeg har arbejdet med enkelte styrringer, som f.eks opsætning af styrring af varme, lys og lignendende.

Der har været utallige muligheder for mig, til at hjælpe andre med deres problemer med computere. Og det har heldigvis været ofte at jeg har kunnet afhjælpe deres problemer

I min brug af computere har jeg været heldig at sikkerheden altid har syntes god, og jeg har i flere tilfælde hjulpet andre til at få sikkerheden på plads på deres computere.

Jeg har arbejde på kontor, så arbejdet i min hverdag har ofte været med almindelig brug af computere.

Testimonial

Donec sed orci ut ipsum lobortis egestas sed fermentum metus. Aliquam congue est et tortor commodo suscipit. Morbi tristique mi vitae tortor fringilla bibendum. Fusce mollis massa non est facilisis quis lobortis eros fermentum. Sed metus mi, faucibus id rhoncus sed, rhoncus id neque. Maecenas pretium mi ac turpis iaculis at accumsan felis tincidunt. Phasellus accumsan leo a purus congue quis pretium risus fermentum.

John Smith - New York